ประวัติอาจารย์ชมพู่ ลุนศักดิ์

อาจารย์ชมพู่ ลุนศักดิ์

• ชื่อ – สกุล :  นางสาวชมพู่ ลุนศักดิ์
    • ตำแหน่งทางวิชาการ : อาจารย์
    • สังกัด : สาขาวิชาคณิตศาสตรศึกษา คณะครุศาสตร์ มหาวิทยาลัยนครพนม
    • 2560 - ศึกษาศาสตรมหาบัณฑิต (ศษ.ม.) คณิตศาสตรศึกษา มหาวิทยาลัยขอนแก่น

2557 - ศึกษาศาสตรบัณฑิต (ศษ.บ.) คณิตศาสตรศึกษา มหาวิทยาลัยขอนแก่น

• ผลงานวิชาการ

ชมพู่ ลุนศักดิ์ และ นฤมล ช่างศรี. (2559). การสำรวจความรู้ทางคณิตศาสตร์สำหรับการสอนเรื่องเศษส่วน

ของนักศึกษาครู. เอกสารหลังการประชุมวิชาการด้านคณิตศาสตรศึกษาครั้งที่ 2. มหาวิทยาลัย

ทักษิณ จังหวัดสงขลา. 5-7 กุมภาพันธ์ 2559.

Lunsak, C., Changsri, N. & Inprasitha, M. (2016). An Exploring of Pre-Service Teachers’

Mathematical Knowledge for Teaching about Fraction. Proceeding of ICER 2016.

Khon Kaen. Thailand. November 12-15, 2016.

Lunsak, C., Changsri, N. & Inprasitha, M. (2016). Exploring Teachers’ Mathematical Knowledge

for Teaching about Fractions in the Context of Lesson Study and Open Approach.

Oral Presetntation at ICMA-MU 2016. Bangkok. Thailand. December 17-19, 2016.

Lunsak, C., Changsri, N. & Inprasitha, M. (2017). An Exploring Teachers’ Mathematical

Knowledge for Teaching Fractions. Poster Presentation at World Association of Lesson

Studies (WALS) International Conference 2017. Nagoya. Japan. November23-27,2017

Lunsak, C., Changsri, N. & Inprasitha, M. (2018). An Exploring Teachers’ Mathematical

Knowledge for Teaching Fractions in the Context of Lesson Study and Open

Approach. Poster Presentation atAPEC-Tsukuba International Conference 2018.

Tokyo. Japan. Febuary7-10, 2018.